Отслеживание заказа
prom
К сожалению, этот товар недоступен. Просмотри товары от других продавцов
PH метр PH-98108 ( KL-98108 ) BNC для молока, кремів, м'яса, сиру з гострим твердим електродом - фото 1 - id-p1539474483
Характеристики и описание

Ph метр PH - 98108 створений для вимірювання рівня PH молочних продуктів, сирів, в'язких рідин, косметики.

Звичайний сферичний електрод не пристосований для вимірювання рН у твердих середовищах (м'ясо, сир). Для цього завдання ідеально підходять електроди з конусоподібним кінчиком, які можна ввести навіть в тверде середовище і при цьому вони мають досить велику поверхню для вимірювання, що збільшує їх точність.Ідеально підходить для контролю процесу виготовлення мазей, кремів, шампунів, в кондитерській, молочній, медичній, хімічній промисловості, косметології, а також відмінно справляється із завданням вимірювань РН грунту в землеробстві.

Прилад володіє збільшеним рідкокристалічним дисплеєм і оснащений змінним універсальним композитним електродом моделі SP300Z. Однак прилад може працювати з будь-яким pH-електродом завдяки універсальному типу роз'єму BNC. Це безперечна перевага моделі "KL-98108" дає можливість не тільки використовувати pH електроди зі специфічними параметрами, але і забезпечує вільну заміну вийшов з ладу штатного електрода.

Порядок використання PH метр PH - 98108 гранично простий: опускаємо електрод в розчин і дивимося значення pH на екрані. Якщо зчитування в такому положенні незручно, можна натиснути кнопку фіксації, витягти пристрій з тестованого зразка і спокійно прочитати його показання.

Ph метр "KL-98108" вимірює показник рН в діапазоні 0-14рн, з точністю ±0.01 pH при 20℃ і ±0.2 рН при іншій температурі і роздільною здатністю 0.01 рН. Для усунення залежність показань від температури передбачена вбудована автоматична температурна компенсація. Сфери застосування РН-метра "KL-98108" досить широкі: виробництво, лабораторії, побут, навчальні заклади та ін

Технічні характеристики:

Діапазон вимірювання pH: 0.00 – 14.00

Ціна ділення: 0.01 pH

Похибка: ± 0.2 pH, ± 0.1 pH (при 20°C)

Робоча температура: 0-50°C

Температурна компенсація (АТС): 0-50°C

Живлення:батареї 3×1.5 V типу AG13) в комплекті

Розміри: 175×51×25 mm

Вага: 77 г

Виробник: Kelilong

Інструкція російською мовою

Опис роботи з приладом: Використання:

1. Відкрутіть захисний ковпачок.

2. Перед початком використання обполосніть електрод дистильованою водою і промокніть паперовим рушником.

3. Увімкніть pH-метр, натиснувши на кнопку "ON".

4. Опустіть електрод рн-метра в ємність зі зразком, рН якого потрібно виміряти.

5. Акуратно перемішайте і почекайте, поки показання стабілізуються.

6. Натисніть кнопку "HOLD" щоб зберегти показник. При повторному вимірі повторно натисніть на кнопку "HOLD", прилад автоматично вийде з режиму збереження інформації.

7. Після проведення вимірювань знежирте електроди, промивши їх спиртом і / або дистильованою водою (в залежності від вимірюваного матеріалу). Вимкніть рН-метр за допомогою кнопки "OFF" /

8. Після використання приладу завжди повертайте захисний ковпачок на електрод.

9. Для продовження терміну служби приладу і правильного зберігання електрода використовуйте розчин для зберігання електрода, додаючи в захисний ковпачок кілька крапель у міру пересихання губки.

Калібрування по одній / двом точкам рН:

1. Помістіть електрод в буферний розчин рН6. 86 (рН7. 00) і акуратно перемішайте.

2. Дайте показникам стабілізуватися і за допомогою викрутки поверніть калібрувальний гвинт, поки на дисплеї не висвітиться «6.86» («7.00»). Обполосніть електрод дистильованою водою і промокніть паперовим рушником.

3. Помістіть електрод в буферний розчин рН4.01 або рН9.18 (рН10.00) і акуратно перемішайте.

4. Через хвилину на дисплеї повинні висвітитися показники " 4.01» або«9.18»("10.00").

Важливо: інструмент необхідно калібрувати у випадках коли: електрод довгий час не калібрувався, незалежно від того використовувався прилад чи ні. Електрод використовувався при несприятливих / екстремальних умовах. Необхідна максимальна точність показань.

Комплектація:

PH метр PH-98108 викрутка для калібрування, інструкція . Гарантійний талон.

За бажанням можлива додаткова комплектація калібрувальними розчинами РН 7.00 (6,86), РН 4.01, PH 9.18 Гарантія 3 місяці. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талона.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Виробник Kelilong Electron
Країна виробник Китай
Тип Портативний
Максимальний діапазон вимірювань 14 pH
Ціна поділки 0.01 pH
Похибка, + / - 0.02 pH
Максимальна робоча температура 80 ° C

PH метр PH-98108 ( KL-98108 ) BNC для молока, кремів, м'яса, сиру з гострим твердим електродом

Недоступен
2 356 
Похожее у других продавцов